Lustfynd.se - prisjämförelse på sexleksaker
Sexleksaker Alla sexleksaker Klitorisstimulatorer

Satisfyer Pro Plus Vibration


Satisfyer Pro Plus Vibration
Förstora Förstora

Satisfyer Pro Plus Vibration


Om Satisfyer Pro Plus Vibration

Förhoppningsvis har du som tiotusentals andra kvinnor provat den helt nya känslan av att få din klitoris att njuta av Satisfyers intensiva sugande tryckvågor. Men en del har saknat känslan av att både få klassiska vibrationer kring och runt klitoris tillsammans med dess unika sugande känsla. Detta har gjort att skaparna tagit fram en helt ny serie av tre fantastiskt sköna och smarta produkter som tillfreställer ALLA tänkbara sätt att njuta på.

Med ett smidigt handtag perfekt utformat så att du kommer åt din klitoris lätt kan du nu helt styra din orgasm till nya höjder. Välj mellan de 10 hastigheterna och när du är redo kan du även starta och styra din Satisfyers sugande del. Med vibration och sug på samtidigt kommer orgasmen - och kanske rentav även fontänorgasmer - få dig att njuta intensivt!

Som vanligt uppladdningsbar via USB. Vibration och sugande effekt kan styras var för sig.

Om Satisfyers unika sugfunktion:

En helt ny typ av revolutionerande teknologi har tagit marknaden för kvinnliga orgasmer med storm! Denna produkt liknar inget du tidigare sett och känns inte som något du tidigare provat. Det är en "orgasm-maskin" för kvinnor som inte bygger på det traditionella sättet med vibrationer att göra och för första gången någonsin kan du stimulera din klitoris utan beröring. 

Satisfyer Pro är precis vad varje kvinna vill ha, en sexleksak avsedd att ge dig intensiva och multipla orgasmer! Satisfyer ger dig med sitt ovala huvud och en innovativ vakuumteknik underbar beröringsfri massage direkt på klitoris. Placera Satisfyer Pro  mot din klitoris, luta dig tillbaka och bara njut. Du behöver varken röra, trycka eller flytta produkten, den sköter allt jobbet åt dig! Med sina intensiva tryckvågor och kittlande pluser ger den dig beröringsfri stimulans. Den ger flera och mycket intensiva orgasmer inom några minuter. Produkten är helt vattentät, så det kan med fördel användas i duschen eller i badet för ännu mer njutning. 

Till skillnad mot andra jämförbara produkter har Satisfyer Pro  en helt unik vattentät konstruktion så inget glidmedel eller andra vätskor kan tränga in vilket gör den 100% hygienisk. Den är dessutom betyligt tystare än liknande produkter på marknaden.

Denna sexleksak har 11 olika nivåer av intensitet som du själv justerar efter hur känslig din klitoris är. Med den mindre knappen startar du Satisfyer medan den större ovala låter dig växla mellan dess funktioner. Produkten laddas via medföljande USB-kabel i den smarta magnetkontakten i botten.  Skriv en recension Skriv en recension
Butiker Lustfynd.se rekommenderar
Butiker I lager? Pris Leveranskostnad Totalpris
Lovebox Lovebox
(butiksinformation)

Hur kan jag betala?
Ja 429:- 49:-
478:-
(gå till butik)
Sinamatic Sinamatic
(butiksinformation)

Hur kan jag betala?
Ja 475:- 29:-
504:-
(gå till butik)
Box2You Box2You
(butiksinformation)

Hur kan jag betala?
Ja 489:- 49:-
538:-
(gå till butik)
Betyg 1/5 Betyg 2/5 Betyg 3/5 Betyg 4/5 
Vuxen.se Vuxen.se
(butiksinformation)

Hur kan jag betala?
Ja 590:- 39:-
629:-
(gå till butik)
Betyg 1/5 Betyg 2/5 Betyg 3/5 
KINO Shop KINO Shop
(butiksinformation)

Hur kan jag betala?
Ja 699:- 49:-
748:-
(gå till butik)


Prenumerera på Överraska mig, Lustfynd.se:s nyhetsbrev:
© Lustfynd.se Annonsera i Lustnätverket     Bloggar du?     Om Lustfynd.se     Samarbete
XX
Andra sidor i lustnätverket: Lustbloggar Lustnoveller Lustkontakter