Lustfynd.se - prisjämförelse på sexleksaker
Sexleksaker Våra butiker

Vuxen.se


Vuxen.se
www.vuxen.se

Vuxen.seVi har sålt sexleksaker och erotiska porrfilmer sedan 1998. Vi är en av de ledande erotikbutikerna i Sverige. Vårt kontor och lager ligger i Göteborg.

Diskretion är A & O för oss. Du kan lita på att dina produkter levereras i helt neutrala förpackningar och med diskret avsändare. Vi skickar aldrig ut reklam per post. Om du vill ha erbjudanden kan du välja att gå med i vårt nyhetsbrev som kommer med epost.

Det finns 3 olika betalningssätt att välja mellan:
* kontokort eller genom din internetbank
* postförskott
* faktura genom kreditföretaget Kreditor
   - nu också med möjlighet att dela upp betalningen med hjälp av Kreditors "Dela Upp Betalningen". Avbetalning från 6 till 36 månader


Vuxen.se har 12625 produkter

>> Besök Vuxen.se

Omdömen

Snittbetyg: Betyg 1/5 Betyg 2/5 Betyg 3/5 
Lämna ett omdöme om Vuxen.se

Betyg 1/5  Sämsta butik 2014-07-28
Varning!!! Skickar trasiga (använda??) produkter.
Sämsta kundservice..
Betyg 1/5  Varning 2014-07-28
Stor varning!

Köp aldrig från den här butiken. Köpte nyss en vara som gick sönder efter en gångs bruk och den kostade mig 3094 kr. Dem vägrar reklamera eller hjälpa mig på något sätt. Nu är den bara bortkastad. Borde ha läst senaste omdömen. Dem svarar snabbt samt ger trevligt bemötande tills du har köpt varan, sedan skickar dem dåliga produkter. Akta er!!!
Betyg 1/5  besviken 2013-09-05
Beställde därifrån och varan gick sönder på en gång. fick vänta en vecka med att skicka in varan igen för "att de inte hade likadan inne" påtalade att jag ändå inte ville ha tillbaka samma då kvaliten var så låg på den utan hellre köpte nåhot annat och de fick gärna tipsa om något liknande.

Fick som svar att de har rätt att skicka tillbaka samma vara...och sedan tog det nästan två månader innan något hände och jag fick samma vara tillbaka igen. Mailade dem under sommaren flertalet gånger men antingen svarade de inte eller så fick jag ett likadant kortfattat "goddag yxskaft" svar utan något som helst mänskligt bemötande, kändes som om jag hade att göra med någon som var aningen lågbegåvad faktiskt.

Nä akta er för dem, det finns massor med andra bra butiker där man även har ett trevligt bemötande så att man gärna handlar där igen, men detta gäller inte vuxen.se
Betyg 1/5 Betyg 2/5 Betyg 3/5 Betyg 4/5  Lars 2009-03-19
Fick ett problem när jag handlade som gjorde att min betalning registrerades hos deras inbetalningsföretag, Payson, men ordern kom aldrig fram till Vuxen.se databas.
Kontaktade kundtjänst och fick snabb och trevlig hjälp! Snabb leveranstid när ordern blivit manuellt hanterad.

Mycket nöjd!
Betyg 1/5 Betyg 2/5 Betyg 3/5 Betyg 4/5  Lollipop 2008-12-17
Gjorde beställningen på en fredag och paketet kom onsdag veckan efter. För att göra en beställning måste den vara över 150 kr, vilket är lite synd då jag bara hade tänkt handla en liten sak (även om 150 kr inte är så mycket i såna här butiker). Det drar ner betyget lite på en annars bra butik.
Betyg 1/5 Betyg 2/5 Betyg 3/5 Betyg 4/5 Betyg 5/5  Kalle J 2007-12-07
Köpet genomfördes väldigt smidigt, från betalning till paketöppning.
Snabb leverans - två dagar efter jag lagt beställningen damp det ner ett anonymt vadderat kuvert i brevlådan.


Prenumerera på Överraska mig, Lustfynd.se:s nyhetsbrev:
© Lustfynd.se Annonsera i Lustnätverket     Bloggar du?     Om Lustfynd.se     Samarbete
XX
Andra sidor i lustnätverket: Lustbloggar Lustnoveller Lustkontakter